הטעם

הסאונד שלנו "בטעם" של קפה משובח...!


מאת: דודי תמיר | 5/2/2014





מוזמנים לשתף אם אהבתם את המאמר



הטעם
איכות הפקה מוזיקלית שלך תלוי בהרבה גורמים חשובים שהזכרתי בכתבות חשובות בנושא זה באתר. חשוב תמיד לזכור שאווירה נינוחה ונעימה יוצרת הנאה שלבסוף תגרום למוזיקה שלך להישמע משכנעת...! אצלנו זה מתחיל מהכנת קפה משובח עם טעם של עוד ואווירה שקטה, נעימה עם נוף לים ואולפן מעוצב. כאשר אתם ניכנסים לאולפן בפעם הראשונה ותפנימו שאתם תעבדו שם זמן ממש לא מבוטל על האלבום שלכם. טעם הקפה, האווירה והאנרגיות חשוב לא פחות מהשאר! כאשר אתם בוחרים אולפן הקלטות\מפיק תבחנו את כל הפרטים ומהקטן ביותר...תסתכלו טוב בקנקן, אבל הרבה יותר מה בתוכו. Class-A-Studio - סאונד בטעם.


גלריית Class A



עוד כתבות שיעניינו אותך

כיצד להקליט שירה מקצועית באולפן?

ProTools HDX

הסבר מקיף על מערכת ההקלטה המתקדמת בעולם ProTools HDX

כיצד לשמור על הקול, למנוע צרידות ואם לא ניתן, מה עושים?

המדריך המלא - קומפרסור

כיצד להשתמש בקומפרסור? - כל הטיפים והמידע המקצועי לשימוש והבנת הקומפרסור

כיצד מתנהל שיעור פיתוח קול ומה לומדים בו?

המדריך המלא - לימיטר

כל מה שאתה צריך לדעת אודות מעבד הסאונד - לימיטר

האם ניתן להעניק ציון איכות להקלטה

ציון איכות להקלטה

כיצד תדע אם ההקלטה שקיבלת היא הפקה מקצועית או חובבנית

כיצד להגיע לייחוד קולי, מה הכוונה מאחורי מילה זו - וממה חשוב להיזהר?

המדריך המלא גייט

כיצד ומדוע להשתמש במעבד הסאונד Gate/Expender - המדריך המלא

הקלטת סקיצה

סקיצה או דמו - מה זה?

מהי סקיצה ומדוע וכיצד נכון לעשות זאת?

מה תפקידו של מפיק מוזיקלי בתהליך הפקת אלבום/סינגל?

מפיק מוסיקלי

מה תפקידו של מפיק מוזיקלי בתהליך הפקת אלבום/סינגל?

כיצד להתמודד עם פחד קהל - כל הטיפים החשובים

"מלחמת הרעש"

YouTube התחילה לבצע normalisation על קבצי השמע שלכם!